Bespanservice op DDH

Sinds deze maand is er een nieuwe Ruisch-bespanservice van start. Iedereen die zijn racket opnieuw wil laten bespannen kan terecht naast de ingang van de binnenbanen voor deze service en uiteraard advies. Drie ochtenden en 1 avond in de week is de bespanservice geopend en kunt u langskomen. In de meeste gevallen kunt u op dat moment zelfs wachten op uw racket of tijdens de competitie het racket inleveren en naderhand weer ophalen. Als openingsactie krijg je de gehele maand oktober een gratis grip bij iedere nieuwe bespanning.

Lees meer

Renovatie buitenbanen

Na de vervanging van de verlichting van de buitenbanen door LED-lampen start vanaf 28 oktober de renovatie van de buitenbanen. De banen zijn hard aan vervanging toe en afgeschreven. De zogenaamde technische toplaag (i.c. het gravel), de drainage en de beregeningsinstallatie zijn verouderd en/of voldoen niet meer aan de huidige eisen en standaarden. Met uitzondering van baan 1, worden alle buitenbanen ontdaan van hun materiaal. Dit materiaal (lava, zand en gravel) zal worden opgeslagen op de parkeerplaatsen die het dichtst tegen baan 11 en baan 12 aanliggen. Deze parkeerplaatsen zullen derhalve vanaf 28 oktober tijdelijk buiten gebruik worden gesteld.

Omdat de renovatiewerkzaamheden als bouwactiviteit worden gekwalificeerd en een deel van het tennispark dus een bouwplaats wordt, wordt de ingang van het tennispark vanaf 28 oktober 2019 verplaatst naar de toegang achter de tennishallen. Het tennispark is vanaf voornoemde datum buiten slechts zeer beperkt toegankelijk en voor het grootste deel afgesloten voor bezoekers in verband met veiligheidseisen. Het paviljoen en de tennishallen zijn uiteraard gewoon bereikbaar.

Lees meer