Introductie digitaal afhangsysteem

Bij de laatste corona-maatregelen, waarbij we (vooralsnog) voor 2 weken alleen enkelspel kunnen spelen, hebben we gemerkt dat het papieren inschrijfsysteem niet erg handig is. Daarom is - met dank aan Roxanne - gekeken naar een eenvoudige digitale versie hiervan. Die willen we nu gaan introduceren ter vervanging van de papieren inschrijflijsten. Het bestuur heeft gekeken naar de KNLTB Club App, maar hier zijn voor onze vereniging te hoge kosten aan verbonden. Het nieuwe systeem werkt op basis van Google Docs en niet moeilijk om te gebruiken, maar vraagt wel om een paar goede afspraken.

De uitleg van het systeem en de afspraken kun je terugvinden op de site onder het menu Tennis - Uitleg afhangsysteem, evenals een link naar het afhangsysteem.

Onze secretaris Rien heeft alle inschrijvingen die op papier zijn gedaan nu ook in het digitale systeem opgenomen. Hij zal ervoor zorgen dat ook de inschrijvingen voor volgende week in dit systeem worden opgenomen. We hopen dat de uitleg en het gebruik van het systeem voor iedereen snel duidelijk is. Voor eventuele vragen of verbetersuggesties kun je terecht bij onze secretaris Rien.