Nieuwe vloer in de hal

De meest comfortabele tennisvloer ter wereld’ zo wordt de nieuwe ondergrond van de binnenbanen van tennispark De Delftse Hout internationaal al genoemd en geroemd. In plaats van de harde snelle tapijtbanen, waarbij gewrichten het vaak zwaar hebben, komen uniek dempende en comfortabele PULASTIC COMFORT COURT tennisbanen.

De Comfort Court tennisbaan is voor zowel de veeleisende (top)speler als voor diegenen die op recreatiefniveau spelen, dé tennisbaan die staat voor: ‘Naadloos en strak oppervlak, optimaal speelcomfort en blessureveiligheid, uitstekend balstuitgedrag, duurzaam, enorme schokabsorptie en super geluiddempend vermogen’.

De vloer heeft bijzonder prettige speeleigenschappen en is qua stuit en balsnelheid goed te vergelijken met de 12 gravel tennisbanen die buiten liggen. De toplaag is de meest gebruikte in het internationale tennis, zoals bij de US Open en de ATP Finals in Londen.

Tennispark De Delftse Hout heeft gekozen voor de kleurstelling zoals die van de US Open en dit rondom te combineren met nieuwe blauwe gordijnen als achterwand voor een strakke uitstraling en een optimale akoestiek. Eind mei wordt begonnen met de werkzaamheden, half juni worden de banen speelklaar opgeleverd en op 30 juni is er een feestelijke opening.

Programma 30 juni:            

  • 16 Uur Loterij van het Clubtoernooi
  • Vanaf 17uur gaat de BBQ aan. €10,- pp
  • Vanaf 20 uur Ontvangst met een glaasje Bubbels/DJ en hapjes
  • 20:45 uur Openingsceremonie.
  • Special Guests voor de openingsceremonie
  • En nog veel meer...

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen, verwijzen wij u graag naar https://tennisdelft.nl/nieuwbinnenbanen. U bent natuurlijk ook van harte welkom op het tennispark aan het Laantje van
Levenslust 2 in Delft, alwaar u een heerlijk kop koffie kunt bestellen en het ‘moodboard’ en (begin juni) de werkzaamheden kan aanschouwen.

 

Met vriendelijke groet,

Onno Posthumus
Parkmanager
Stichting Tennispark De Delftse Hout