Skip to main content

 

Afhangen

afhangen
Filters

Digitaal inschrijven voor tossen

Het bestuur heeft besloten om ook voor de toss-avonden te gaan werken met het digitale afhangsysteem in plaats van met de papieren inschrijflijsten.Met het digitale systeem reserveer je van tevoren een tijdslot waarop je kan spelen. Voordeel is dat iedereen - net als bij het bekende afhangsysteem - vooraf al weet wanneer je kan spelen. Daarom is besloten ook te gaan werken met tijdsloten van 1 uur in plaats van een half uur. Per tijdslot kunnen max. 8 mensen zich inschrijven (behalve tussen 18-19u, omdat we dan maar 1 baan hebben). Verschil met het 'normale' afhangen is dat je op de avond zelf bepaald wie met wie gaat spelen. Het inschrijven kan maximaal 1 week van tevoren, zowel voor de toss-avonden als voor het afhangen. Onze secretaris Rien maakt voor iedere week een nieuw tabblad aan het de datum waarop je je kan inschrijven en gooit de oude weg. Pas als dat is gedaan, kun je je inschrijven. Het is dus niet de bedoeling dat mensen zelf tabbladen gaan aanmaken of weggooien.

In het kort gaat het dus als volgt:

  1. Open op de site het menu Tennis en kies voor afhangsysteem.
    Er wordt nu in een nieuw venster in je browser een Google spreadsheet geopend met als titel 'Tennis afhangsysteem GPD'.
  2. Ga naar het tabblad met de datum waarop je wilt afhangen.
  3. Voor de toss-avonden kies je een beschikbaar tijdslot en vul je je naam in bij dat tijdslot , je kiest geen baan. Op de avond zelf bepaal je met je medespelers met wie je speelt.
  4. Voor de afhangavonden kies je een beschikbaar tijdslot én baan en vul je naam in.
  5. Je schrijft alleen voor jezelf in, wist géén namen van anderen, maakt geen tabbladen aan en verwijdert ook geen tabbladen.

Op de algemene ledenvergadering zullen we deze verandering met jullie bespreken en evalueren.

 

Bestuur tennisvereniging GPD