Skip to main content

 

Afhangen

afhangen
Filters

Coronamaatregelen tennispark per 25/9

Van het bestuur van het tennispark hebben wij het volgende bericht gekregen:

Zoals jullie vast vernomen hebben zijn er vanaf 25 september nieuwe corona regels waar wij ons aan zullen moeten houden.

De richtlijnen van de KNLTB zijn:

  • Het clubhuis en het terras mogen open tot middernacht. Uiteraard gelden hierbij de horeca regels, zoals een coronatoegangsbewijs voor gebruik van horeca binnen. Voor het gebruik van het terras en afhalen van drankjes/hapjes is geen coronatoegangsbewijs nodig.
  • Kleedkamers, douches en toiletten mogen open. Als er een duidelijk afgescheiden gedeelte voor de horeca zichtbaar is dan kunnen kleedkamers etc. gebruikt worden zonder coronatoegangsbewijs.
  • Publiek is toegestaan op het park, zowel bij trainingen als bij wedstrijden. Er zijn geen maximum aantallen; de 1.5 meter afstand is geen regel meer, het advies is wel om elkaar de ruimte te geven

Zie: https://corona.knltb.nl/nieuws/2021/09/corona-update-horeca-en-coronatoegangsbewijs/

Voor ons tennispark betekent dit het volgende:

 

ZONDER CORONATOEGANGSBEWIJS

Tennishal, kleedkamers en douches zijn bereikbaar via de noodingang beneden bij buitenbaan 10.

Buitenbanen en terras: hier bent u van harte welkom ten alle tijden

Een hapje of drankje afhalen is mogelijk, graag 1 persoon dit bestellen bij de bar in de aangegeven ruimte (tot scherm). Deze consumpties kunt u alleen nuttigen op het terras buiten.

MET CORONATOEGANGSBEWIJS

U mag natuurlijk overal komen waar u ook zonder corona bewijs mag komen

Wilt u echter in ons paviljoen binnen een drankje en hapje nuttigen dan graag melden bij het bar personeel met Corona bewijs of QR code en ID. Met hun toestemming kunt u dan in de aangegeven ruimte (achter de schermen) plaatsnemen.

Wij gaan ervanuit dat iedereen zich hieraan houdt zodat we een “normaal” winterseizoen kunnen draaien met veel tennisplezier en gezelligheid na afloop.

 

Lees verder om een situatieschets van de maatregelen op het park te bekijken.

Lees meer …Coronamaatregelen tennispark per 25/9

Winterseizoen 2021-2022

Beste GPD-sterren,

De bomen beginnen hun bladeren te verliezen, het wordt vroeger donker, het wordt vochtiger: ergo het zomerseizoen loopt ten einde. Tot 1 december kunnen wij desgewenst nog buiten blijven spelen, daarna is het echt afgelopen met het buiten gebeuren.

Eén oktober begint het binnen seizoen op binnenbaan 4 van 18:00 tot 22:00 uur en op binnenbaan 3 van 19:00 tot 22:00 uur, dezelfde tijden en banen als de voorgaande jaren. Als gewoonlijk zal om de week getosst en afgehangen worden.

Voor het tossen zullen de gebruikelijke lijsten  op tafel liggen; voor het afhangen zal het digitale Tennis Afschrijf Systeem worden gehanteerd zoals dit in verband met Corona ook werd toegepast.

Hoe dat precies zal gaan wordt nog bekend gemaakt. E.e.a. heeft te maken met de afscherming van het systeem voor niet GPD-ers en/of oneigenlijk gebruik.

Wij als bestuur wensen jullie een prettig en blessurevrij winterseizoen toe.

 

Namens het bestuur

Ed Baank
Voorzitter GPD