Skip to main content

 

Afhangen

afhangen
Filters

Ballen te koop bij Richard

Richard heeft weer tennisballen te koop. Wegens beperkte beschikbaarheid van ballen zijn het dit keer Babolat-ballen. Een blik van 4 ballen kost €8,-.

Tennissen kan weer

Hallo allemaal,

Zoals jullie allemaal ongetwijfeld al begrepen zullen hebben, kunnen we weer tennissen. We pakken gewoon het schema weer op en dat betekent dat er woensdag wordt getost. Ook hiervoor kun je je weer inschrijven, wie met wie gaat spelen bepalen jullie zelf ter plaatse.

Omdat er veel uren niet kon worden gespeeld, heeft het stichtingsbestuur aangegeven dat uren kunnen worden ingehaald op een uur in de week dat nog vrij is. Daarvoor kun je bellen met 015 257 04 16 (ma t/m vrij) of mailen naar ingrid@tennisdelft.nl.

Nog even wat extra informatie van de rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/binaries/rijksoverheid/documenten/publicaties/2022/01/14/coronavirus-overzicht-regels-sport-vanaf-14-januari-2022/220114-regels-sport-vanaf-15-januari-2022.pdf. Dat betekent:

  • Voordat u de hal betreed graag melden bij het bar personeel met Corona bewijs of QR code en ID. Met hun toestemming kunt u de hal betreden.
  • Mondkapje is verplicht op sportlocaties voor iedereen vanaf 13 jaar, voor zowel personeel als gasten tijdens verplaatsing en als u zit. Het mondkapje mag af tijdens het sporten.

Wij gaan ervanuit dat iedereen zich hieraan houdt zodat we het winterseizoen kunnen hervatten met tennissen.

 

Stichting tennispark De Delftse Hout
Bestuur tennisvereniging GPD

Senior Plus toernooien

Tennis iséén van de gezondste sporten. Daarnaast is tennis een sport die je eenvoudig je hele leven lang kan blijven doen, omdatde kans op blessures relatief klein is.Hethoud je fit en het remt het verouderingsproces. Uit onderzoek is gebleken dat er een grote groep tennissers is, boven de 50 jaar die niet meer zo nodig echt wedstrijden hoeven te spelen, maar die het wel leuk vinden om tegen spelers van andere vereniging te spelen.Speciaal voor hen is er een Senior Plustoernooi.

Lees meer …Senior Plus toernooien